Novosti

 

Recaro Holding and Artsana Group sta podpisala licenčno pogodbo za premium otroške avtosedeže in vozičke

 

V poslovnem svetu se dogajajo različne spremembe in zamenjave, tako se je v letu 2018 zamenjalo lastništvo Recaro Child Safety. Novo lastništvo ter dolgoročno licenco za izključno svetovno uporabo blagovne znamke Recaro za visoko kakovostne otroške sedeže in vozičke ima sedaj Artsana Group. Skupina Artsana, s sedežem v Italiji, je mednarodna skupina, osredotočena na segment otroških varnostnih izdelkov, ki je v zadnjih 60 letih dosegla vodilni tržni položaj. Danes trži blagovne znamke v več kot 150 državah z 10.000 zaposlenimi po vsem svetu. V povezavi z licenčno pogodbo bo skupina Artsana prevzela obstoječi portfelj izdelkov Recaro Child Safety in s tem povezan razvoj otroških sedežev, da bi ohranila obstoječo tržno pozicioniranje premijskih proizvodov in bo še naprej razvijala nove izdelke v skladu z dediščino blagovne znamke Recaro.

 

 Press Information

siva tanka črta

Plus X Award: Lupinica Recaro Guardia je prejela nagrado za inovacijo

Guardia Plus X Award avtosedež lupinica jpgOtroski avtosedež lupinica Recaro Guardia xenon blue

Nova lupinica RECARO Guardia je zmagovalka v inovaciji na največjem natečaju v svetovnem merilu Plus X Nagrada v kategorijah ''Visoka kakovost'' in ''Enostavnost uporabe''.
“Naša Guardia združuje varnost, udobje in dizajn v vrhunski lupinici,'' pojasnjuje Ralf Kindermann, izvršni direktor pri RECARO Child Safety. ''Veseli nas, da so vse te odlike našega sedeža prepoznali tudi strokovnjaki in žiranti te priznane nagrade, in to kar v dveh kategorijah.''

siva tanka črta

 

Darilni boni so odlična rešitev za trenutek, ko ne najdete pravega darila ali ko ste čakali z nakupom do zadnje minute.

Darilni boni, unovčljivi v našem razstavno prodajnem salonu so popolna darila za družino, prijatelje ali sodelavce.

darilni bon

Na voljo so v našem RECARO centru, lahko pa vam jih po dogovoru pošljemo tudi po pošti. Naročite jih lahko kadarkoli na elektronskem naslovu: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.  ali na tel.: 01 51 71 510.

Vrednost darilnega bona je zaokrožena na 10 €, veljavnost pa je časovno neomejena, zato lahko obdarovana oseba darilni bon unovči kadarkoli.

Odlično darilo za tistega, ki darilni bon podarja in tistega, ki ga prejme!


Otroški avtosedeži in vozički za otroke s posebnimi potrebami

Da bi se tudi otroci s posebnimi potrebami med vožnjo v avtomobilu ali na sprehodu z vozičkom vozili varno in udobno skrbi nemško podjetje Thomashilfen, katerega zastopamo na slovenskem trgu. Thomashilfen prilagojuje otroške avtosedeže RECARO, da le ti ustrezajo vsem potrebam otrok ter izdeluje otroške vozičke, ki so ne le udobni in prilagojeni, temveč tudi lahki in enostavni za rokovanje. Več o programu za otroke s posebnimi potrebami si lahko preberete na: http://www.bob-cenca.si/index.php/sl/mapa


Plačilo na obroke

Našim kupcem nudimo tudi možnost nakupa na obroke v našem RECARO centru RECARO za imetnike kartice Diners, Mastercard, Zlati Mastercard, Visa in Karanta:

  • od 2 do 6 enakih obrokov do višine zneska 500,00 €, oz. do 12 obrokov za znesek do 1.000,00 €, za znesek višji od 1.000,00 € pa do 24 obrokov
  • brez obresti, dodatnih stroškov in pridobivanja ter potrjevanja dokumentacije
  • obročni nakup se enostavno opravi z avtorizacijo kartice preko POS terminala
  • nakup na obroke ni možen za izdelke v akcijski ponudbi, oz. po dogovoru

Možnost individualnega svetovanja

Otroški avtosedež je izdelek, za katerega ni dovolj, da je lep in udoben. Mora biti tudi varen - kar pomeni: kvaliteten in pravilno pritrjen avtosedež v avto ter pravilno pripet otrok v avtosedež. Da se starši o vsem natančno poučite, vam nudimo možnost individualnega svetovanja, kjer vam naši strokovnjaki razložijo in pokažejo funkcije avtosedeža, pokažejo crash teste in montirajo avtosedež v vaš avtomobil.

Ker pa razumemo, da v pomanjkanju časa, natrpanem urniku in ostalih obveznostih enostavno lahko ne najdete časa za obisk našega RECARO centra v uradnem času odprtja, vam zato nudimo tudi možnost svetovanja izven delovnega časa.

Za tovrsten obisk vas vljudno prosimo, da nas predhodno pokličete na tel. 01 51 71 510 ali 051 621 777, da se dogovorimo o terminu.

Spletna stran uporablja piškotke. Z uporabo piškotkov omogočamo boljšo uporabniško izkušnjo Več o piškotkih