Naši začetki segajo v leto 1985, ko smo začeli z izdelavo športnih avtosedežev BOB, leta 1988 pa tudi z izdelavo otroških avtosedežev BOB. Do leta 1996 smo celotne sedeže izdelovali v Sloveniji, takrat pa smo zaradi novih evropskih homologacijskih zahtev in majhnega slovenskega trga povezali z nemškim podjetjem Storchenmühle. Z letom 2004  sta se združili dve vrhunski podjetji STORCHENMÜHLE in RECARO pod novim imenom RECARO Child Safety, z vizijo in namenom izdelovati svetovno najboljše avtosedeže za otroke.

RECARO si je prestižno ime zagotovil v več kot sto letih svojega delovanja. Še posebej velik sloves žanje med ljubitelji hitrosti in športnih avtomobilov, saj je z njihovimi sedeži opremljena cela vrsta dirkalnih in športnih avtov. Z rastjo podjetja je RECARO širil tudi število različnih proizvodov in tako, na primer, na njihove sedeže pogosto sedemo tudi na letalih.

Zaradi predstavitve celotnega programa na slovenskem trgu smo z letom 2007 postali predstavniki podjetja RECARO za Slovenijo, z letom 2013 pa tudi za Bosno in Hercegovino.

Z letom 2017 smo odprli prvi RECARO center na Tržaški 216 (tudi prvi tovrstni specializirani RECARO center v Evropi), kjer lahko vidite in preizkusite različne modele avtosedežev za osebne avtomobile (ergonomsko-ortopedske, športne-tuning in dirkalne), celoten program otroških avtosedežev in vozičkov, prilagojene otroške avtosedeže za otroke s posebnimi potrebami, sedeže za pisarne in sedeže za posebne namene.

RECARO center je opremljen tudi z igralnim kotičkom za najmlajše s kakovostnimi didaktičnimi igračkami ter toaletnim prostorom s kotičkom za previjanje.  

Za vse naše stranke je na voljo dovolj parkirnih mest pred in ob poslovni stavbi ter dodatno parkirno mesto za hitro in najlažjo namestitev kupljenega otroškega avtosedeža v strankin avtomobil.

 

Splošni podatki:

ČENČA d.o.o.

Novovaška cesta 83
4226 ŽIRI
Telefon: 051 621 777
Elektronski naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.
Identifikacijska številka za DDV: SI42095913
Matična številka: 8098255
Družba je registrirana pri Temeljnem sodišču v Kranju, št. vložka 2017/48757
Poslovni račun NLB: SI56 0209 3026 2541 240

Avtorska zaščita:      

Vse vsebine, ki so objavljene na spletni strani https://www.recaro-slovenija.si in na spletni strani http://www.recaro-bih.ba so last podjetja Čenča d.o.o., Novovaška cesta 83, 4226 Žiri.
Vsa avtorska dela so zaščitena že z nastankom in jih ni potrebno posebej označevati. Prepovedana je reprodukcija, distribucija, spreminjanje, javno prikazovanje in predvajanje ter ostale oblike izkoriščanja avtorskega dela.
Avtorsko pravno zaščitene vsebine je dovoljeno uporabljati zgolj za zasebne namene, oziroma s pisnim privoljenjem podjetja Čenča d.o.o..

 

Spletna stran uporablja piškotke. Z uporabo piškotkov omogočamo boljšo uporabniško izkušnjo Več o piškotkih