recaro milano 1

Untitled 2

 
 
15 - 36 kg | od 3 do 12 let | Skupina II+III

Milano

 

Imate dva avtomobila, ali pa bi včasih vašega otroka želeli peljati stari starši? Potem je RECARO Milano prava odločitev. Ima vse tiste bistvene lastnosti, ki jih mora imeti dober otroški avtosedež: enostavno rokovanje, udobje in varnost.

 0021 RECARO Milano ADAC

 
 
 
trgovina logo

 


 

icon 3 point belt blackicon advanced side protection blackicon air circulation system blackicon ece blackicon light weight black

Podrobnosti o izdelku

 

 

 

  • Velika stranska zaščita za zagotavljanje dodatne varnosti

  • 6-kratna nastavitev višine vzglavnika, ki omogoča optimalno prileganje višini otroka

  • Na voljo tudi s Seatfix priključki za večjo stabilnost v avtomobilu z Isofix sidrišči – Milano Seatfix

  • Optimalen potek varnostnega pasu onemogoča draženje kože pri vratu

 

 

 

  • Odlično udobje sedenja, ki ga zagotavlja mehko in zračno oblazinjenje

  • Edinstven RECARO prezračevalni sistem (ACS) skrbi za optimalno cirkulacijo zraka

  • Priročen ročaj olajša premikanje iz avta v avto

 

 

 

 

 

 

Barve

recaro milano carbonblack 1

Carbon Black

recaro milano xenonblue 1

Xenon Blue

 

recaro milano racingred 1

Racing Red

 
Dodatki

Vsi modeli otroških avtosedežev RECARO ustrezajo standardu ECE R44/04 ali standardu ECE R129 – i-Size. Hkrati so testirani tudi na neodvisnih testiranjih varnosti otroških avtosedežev ADAC/AMZS/Stiftung Warentest, kjer dosegajo odlične rezultate kljub veliko strožjim predpisom in zahtevnejšim protokolom testiranja. 

 

Ali je Milano kompatibilen z mojim avtomobilom?

Otroški avtosedež brez ISOFIX ali SEATFIX pritrdilnih točk je univerzalen in ga lahko namestimo v večino avtomobilov, ki imajo 3-točkovni varnostni pas. Vsekakor pa kljub temu priporočamo, da se za nakup odločite pri uradnem RECARO zastopniku, ki vam bo svetoval glede same namestitve avtosedeža v vaš avtomobil.

 

Prenosi in navodila

 

> Manual_Milano_EU.pdf

 

GARANCIJA


Naša vizija je, da otroci v avtosedežih RECARO, ki jih namestimo v našem RECARO centru ob morebitni prometni nesreči ne bodo resno poškodovani!

Zato vam priporočamo, da se za nakup otroškega avtosedeža RECARO oglasite v RECARO centru na Tržaški cesti 216 v Ljubljani, kjer vas naši strokovni svetovalci ob nakupu sedeža poučijo o njegovi pravilni uporabi in vam vaš novi izbrani RECARO avtosedež tudi namestijo v vaš avtomobil, če želite.

Vsak pri nas kupljen otroški avtosedež ali voziček RECARO ima veljavno garancijo, ki jo prejmete skupaj z računom. Za izdelke RECARO, kupljene v tujih in tudi nekaterih slovenskih spletnih trgovinah, ki niso naš pooblaščeni RECARO partner, uveljavljanje garancije pri nas kot uradnem zastopniku za RECARO v Sloveniji žal ni možno.

 

Spletna stran uporablja piškotke. Z uporabo piškotkov omogočamo boljšo uporabniško izkušnjo Več o piškotkih