Avtosedež RECARO Monza Nova Evo Individualno udobje otroka

 

 


 

Avtosedež Recaro Monza Nova Evo Carbon Black

Avtosedež Recaro Monza Nova Evo Carbon BlackAvtosedež Recaro Monza Nova Evo napredna bočna zaščitaRecaro Monza Nova Evo nosilec varnostnega pasaAvtosedež Recaro Monza Nova Evo spredajAvtosedež Recaro Monza Nova Evo z bočne straniAvtosedež RECARO Monza Nova Evo nastavljiv po višini

 

15 - 36 kg | od 3 do 12 let | Skupina II+III


Otroški avtosedež
RECARO
Monza Nova Evo

 

Avtosedež Monza Nova Evo navdušuje tako starše kot otroke med tremi in dvanajstimi leti starosti z občutnim udobjem, pripravnostjo in odlično zračnostjo. Vedno zagotavlja optimalno in zanesljivo zaščito glave, vratu in hrbtenice zahvaljujoč po višini nastavljivemu hrbtišču.

 
 
 
 
trgovina logo

 


 

pripenjanje s tri točkovnim varnostnim pasomdodatna bočna zaščitaprezračevalni sistem avtosedežaece standard

Podrobnosti o izdelku

 

 

 

  • 11-kratna višinska prilagoditev vzglavnika

  • Dodatna napredna stranska zaščita (ASP) zagotavlja še posebej učinkovito zaščito v primeru stranskega trka

  • Optimalna zaščita tudi za večje otroke

  • Zračne prevleke in izvrstna podpora telesu in udobje sedenja, ki ga zagotavlja ergonomska pena, ki jo RECARO uporablja pri izdelavni avtomobilskih sedežev

 

  • Edinstven RECARO prezračevalni sistem (ACS) skrbi za optimalno cirkulacijo zraka

  • Na voljo tudi s Seatfix priključki – Monza Nova Evo Seatfix

 

 

 

 

Barve

Avtosedež RECARO Monza Nova Evo Carbon Black

Carbon Black

Avtosedež RECARO Monza Nova Evo Xenon Blue

Xenon Blue

Avtosedež RECARO Monza Nova Evo Racing Red

Racing Red

Avtosedež RECARO Monza Nova Evo Performance Black

Performance Black

 
Dodatki

Vsi modeli otroških avtosedežev RECARO ustrezajo standardu ECE R44/04 ali standardu ECE R129 – i-Size. Hkrati so testirani tudi na neodvisnih testiranjih varnosti otroških avtosedežev ADAC/AMZS/Stiftung Warentest, kjer dosegajo odlične rezultate kljub veliko strožjim predpisom in zahtevnejšim protokolom testiranja. 

 

Prenosi in navodila

 

 

GARANCIJA


Naša vizija je, da otroci v avtosedežih RECARO, ki jih namestimo v našem RECARO centru ob morebitni prometni nesreči ne bodo resno poškodovani!

Zato vam priporočamo, da se za nakup otroškega avtosedeža RECARO oglasite v RECARO centru na Tržaški cesti 216 v Ljubljani, kjer vas naši strokovni svetovalci ob nakupu sedeža poučijo o njegovi pravilni uporabi in vam vaš novi izbrani RECARO avtosedež tudi namestijo v vaš avtomobil, če želite.

Vsak pri nas kupljen otroški avtosedež ali voziček RECARO ima veljavno garancijo, ki jo prejmete skupaj z računom. Za izdelke RECARO, kupljene v tujih in tudi nekaterih slovenskih spletnih trgovinah, ki niso naš pooblaščeni RECARO partner, uveljavljanje garancije pri nas kot uradnem zastopniku za RECARO v Sloveniji žal ni možno.

 

Spletna stran uporablja piškotke. Z uporabo piškotkov omogočamo boljšo uporabniško izkušnjo Več o piškotkih