Avtosedež RECARO Monza Nova Evo Seatfix Individualno udobje otroka

 

 


 

Otroški avtosedež RECARO Monza Nova Evo Seatfix

Otroški avtosedež RECARO Monza Nova Evo SeatfixAvtosedež RECARO Monza Nova Evo Seatfix napredna bočna zaščitaRECARO Monza Nova Evo Seatfix nosilec varnostnega pasaAvtosedež RECARO Monza Nova Evo Seatfix s sprednje straniOtroški avtosedež RECARO Monza Nova Evo Seatfix s straniAvtosedež RECARO Monza Nova Evo Seatfix nastavljiv po višini

 

15 - 36 kg | od 3 do 12 let | Skupina II+III


Otroški avtosedež RECARO
Monza Nova Evo Seatfix

 

Avtosedež Monza Nova Evo Seatfix navdušuje tako starše kot otroke med tremi in dvanajstimi leti starosti z občutnim udobjem, pripravnostjo in odlično zračnostjo. Vedno zagotavlja optimalno in zanesljivo zaščito glave, vratu in hrbtenice zahvaljujoč po višini nastavljivemu hrbtišču.

 
 
 
 spletna trgovina

 


 

pripenjanje s tri točkovnim varnostnim pasomdodatna bočna zaščitaprezračevalni sistem avtosedežaece standardseatfix priključek

Podrobnosti o izdelku

 

 

 

  • 11-kratna višinska prilagoditev vzglavnika

  • Dodatna napredna stranska zaščita (ASP) zagotavlja še posebej učinkovito zaščito v primeru stranskega trka

  • Optimalna zaščita tudi za večje otroke

  • Zračne prevleke in izvrstna podpora telesu in udobje sedenja, ki ga zagotavlja ergonomska pena, ki jo RECARO uporablja pri izdelavni avtomobilskih sedežev

  • Vgrajeni Seatfix priključki, ki zagotavljajo dodatno stabilnost sedeža v avtomobilu z Isofix sidrišči

  • Edinstven RECARO prezračevalni sistem (ACS) skrbi za optimalno cirkulacijo zraka

 

 

 

Barve

Avtosedež RECARO Monza Nova Evo Seatfix Carbon Black

Carbon Black

Avtosedež RECARO Monza Nova Evo Seatfix Xenon Blue

Xenon Blue

Avtosedež RECARO Monza Nova Evo Seatfix Racing Red

Racing Red

Avtosedež RECARO Monza Nova Evo Seatfix Performance Black

Performance Black

 
Dodatki

Vsi modeli otroških avtosedežev RECARO ustrezajo standardu ECE R44/04 ali standardu ECE R129 – i-Size. Hkrati so testirani tudi na neodvisnih testiranjih varnosti otroških avtosedežev ADAC/AMZS/Stiftung Warentest, kjer dosegajo odlične rezultate kljub veliko strožjim predpisom in zahtevnejšim protokolom testiranja. 

Ali je Monza Nova Evo Seatfix kompatibilna z mojim avtomobilom

 

Prenosi in navodila

črta podolgovata1200

črta podolgovata1200

GARANCIJA


Naša vizija je, da otroci v avtosedežih RECARO, ki jih namestimo v našem RECARO centru ob morebitni prometni nesreči ne bodo resno poškodovani!

Zato vam priporočamo, da se za nakup otroškega avtosedeža RECARO oglasite v RECARO centru na Tržaški cesti 216 v Ljubljani, kjer vas naši strokovni svetovalci ob nakupu sedeža poučijo o njegovi pravilni uporabi in vam vaš novi izbrani RECARO avtosedež tudi namestijo v vaš avtomobil, če želite.

Vsak pri nas kupljen otroški avtosedež ali voziček RECARO ima veljavno garancijo, ki jo prejmete skupaj z računom. Za izdelke RECARO, kupljene v tujih in tudi nekaterih slovenskih spletnih trgovinah, ki niso naš pooblaščeni RECARO partner, uveljavljanje garancije pri nas kot uradnem zastopniku za RECARO v Sloveniji žal ni možno.

 

Spletna stran uporablja piškotke. Z uporabo piškotkov omogočamo boljšo uporabniško izkušnjo Več o piškotkih