akcija otroški voziček 5v1 zen by recaro jul18

Otroški voziček 3v1


Iščete lep, vsestranski in voziček kompaktnih mer, ko je zložen, za vašega novega družinskega člana? Potem je ZEN by RECARO komplet 3 v 1* PRAVA IZBIRA za vas... In le ta je sedaj na voljo po NORO ZNIŽANI ceni, pocrkljamo pa vas tudi z DARILOM! 


Če ZENa še ne poznate: je voziček, ki vas ne bo pustil na cedilu na nobenem terenu, vseeno pa se za njegovim izčiščenim dizajnom obračajo mimoidoči, ko greste v mesto na kavo smesko


Je izjemno vodljiv, pospravite ga lahko v še tako majhen prtljažnik avtomobila, njegova košara za novorojenčka je multifunkcionalna, da o najvarnejšem otroškem avtosedežu - lupinici na svetu in super topli zimski vreči niti ne pišemo smesko

 

*Komplet 3v1 obsega:

  • otroški športni voziček ZEN by RECARO z belo ali črno barvo ogrodja
  • košaro za novorojenčka v eni od izbranih barv, ki so na voljo
  • lupinico RECARO Privia (na izbiro so barve Pink, Saphir, Mocca ali Shadow)-(seveda pa se lahko odločite tudi za katero drugo barvo ali model lupinice RECARO z minimalnim doplačilom )
  • Poleg tega pa v kompletu prejmete tudi: adapterje za namestitev lupinice RECARO na ogrodje otroškega vozička ZEN by RECARO, dežno zaščito za športni del in košaro, EasyClip sponko, ter...
  • ... DARILO: topla zimska vreča za mrzle dni, ki jo uporabite za v športni voziček in/ali košaro  (izbirate lahko med barvama Blue ali Pink)

 

  

Akcijska cena velja ob plačilu z gotovino v našem RECARO centru na Tržaški cesti 216 v Ljubljani. Akcija traja od 16.7. do 15.8.2018, oz. do odprodaje zalog.

 

Vljudno vabljeni v RECARO center, kjer vam voziček in vse dodatke zanj z veseljem predstavimo, sami pa se prepričate o njegovi funkcionalnosti, izjemni vodljivosti in enostavnem sistemu zlaganja!

 

Komplet 3v1 z dodatki

 otroski vozicek zen by recarokosara za novorojenckalupinica recaro priviaadapterji za lupinico recarozimska vreca za otroski vozicek

 

 

 

PODROBNOSTI

 

Otroški voziček Babyzen by RECARO je narejen za najzahtevnejše uporabnike.

Razkošje in funkcionalnost za starše in malčke- združena z največjim udobjem upravljanja. Njegov enostaven in ergonomski dizajn omogoča prilagoditev RECARO Babyzen otroškega vozička potrebam staršev in malčka.

Zahvaljujoč njegovi priročnosti ima zelo dolgo dobo uporabe: s košaro za novorojenčka (ki jo lahko uporabite tudi kot prenosno posteljico ali ležalnik), nato z avtosedežem oz. lupinico RECARO in končno kot športni voziček. Inovativna LED varnostna lučka zagotavlja boljšo vidnost in prepoznanje v temi ali slabših vidnih pogojih.

Še več o otroškem vozičku otroškem vozičku ZEN by RECARO

 

Spletna stran uporablja piškotke. Z uporabo piškotkov omogočamo boljšo uporabniško izkušnjo Več o piškotkih