.
.

Otroški voziček 4v1 Citylife akcija jun 2018

 

Otroški voziček 3v1
RECARO Citylife

.
Funkcionalnost, šik dizajn, enostavna vodljivost in zlaganje vozička ter najvarnejša lupinica na svetu v enem kompletu? Seveda, to je RECARO Citylife – vse, kar za prihajajočega novega družinskega člana potrebujete, najdete v potovalnem sistemu, ki združuje športni voziček, košaro za novorojenčka, lupinico in Isofix podstavek =)

.

Komplet 4 v 1 obsega:

.

Otroški voziček Citylife z lupinco ali košaro ali kot športni voziček

Akcijska cena velja ob plačilu z gotovino v našem RECARO centru na Tržaški cesti 216 v Ljubljani.
Akcija traja od 1.6. do 29.6.2018, oz. do odprodaje zalog.
.
Vljudno vabljeni v RECARO center, kjer vam voziček in vse dodatke zanj z veseljem predstavimo, sami pa se prepričate o njegovi funkcionalnosti, izjemni vodljivosti in enostavnem sistemu zlaganja!

 

Komplet 4v1 z dodatki

Otroški voziček Recaro Citylife RubyOtroški voziček Citylife s košaro za novorojenčkaAvtosedež Lupinica Recaro PriviaIsofix podstavek za lupinico RECAROfix

 

PODROBNOSTI

 

Izjemno lahek in kompakten Citylife je idealen voziček za aktivne družine. V kombinaciji z RECARO košaro za novorojenčka in avtosedežem-lupinico je novorojenčku udobno in se počuti varno tudi na poti v vozičku. S pametnim in enostavnim načinom zlaganja, majhnimi merami, ko je zložen, veliko in enostavno dostopno košaro za odlaganje potrebščin, popolnoma vzmetenimi kolesi ter push-push zavoro RECARO Citylife odgovarja vsem najvišjim standardom udobja, kakovosti in mobilnosti.
Še več o otroškem vozičku RECARO Citylife
.

Voziček je bil kar dvakrat nagrajen z nagrado German Design Award 2017.


Otroški voziček Recaro Citylife German Design Award

 

 

Spletna stran uporablja piškotke. Z uporabo piškotkov omogočamo boljšo uporabniško izkušnjo Več o piškotkih