Prostovoljni program zamenjave za otroški avtosedež Recaro Optia


Podjetje Recaro Child Safety se je odločilo, da prostovoljno zamenja otroški avtosedež Recaro Optia. Program zamenjave je za kupce brezplačen.

V dinamičnem testu med vzporednim testiranjem, ki ga je izvedel Stiftung Warentest, se je sedež ločil od podstavka. Recaro Child Safety jemlje ta rezultat izjemno resno, zato so po prejetju te informacije izvedli še dodatna testiranja in meritve, da bi analizirali razlog za ta pojav.

Med statičnimi in dinamičnimi testi, ki so bili opravljeni tako interno kot eksterno pri pooblaščenih inštitutih za testiranje ter pod pogoji, ki mnogo presegajo tiste, ki jih zahteva zakon, se ta težava ni pojavila.

Varnost svojih kupcev je za Recaro Child Safety najvišjega pomena. Iz tega razloga so se v podjetju odločili, da prenehajo z dobavo in prodajo otroškega avtosedeža Recaro Optia. Kljub temu, da se zgoraj omenjena težava ni ponovila v nobenem od nadaljnjih strožjih in zahtevnejših testiranj, bo podjetje vsem kupcem zamenjalo otroški avtosedež Recaro Optia. S prostovoljnim programom zamenjave nudi Recaro Child Safety možnost zamenjave predvsem zaradi varnosti, da se omenjeni otroški avtosedež v bodoče ne uporablja.

V primeru, da uporabljate otroški avtosedež RECARO Optia, vam ga bo Recaro Child Safety brezplačno zamenjal. Izbirate lahko med modeli: Optiafix, Young Sport HERO ali Monza Nova IS.

Uporabniki lahko najdete več informacij o programu zamenjave na uradni spletni strani Recaro Child Safety na https://safety.recaro-cs.com/, kjer lahko z uporabo online orodja preverite, ali je vaš izdelek vključen v naveden problem in s katerim se lahko registrirate v program zamenjave.

Nalepko s serijsko številko izdelka najdete na spodnji strani otroškega avtosedeža Recaro Optia. Recaro Child Safety je vzpostavil ''hotline'' telefon za vprašanja kupcev. Na voljo je vsak dan med 6. uro in 22. uro. Na vsa vprašanja odgovarjajo v angleščini in nemščini. Telefonska številka za klic iz Slovenije je +49 9255 77 66.

V primeru vprašanj smo vam kot uradni zastopniki za RECARO v Sloveniji na voljo osebno v našem RECARO centru na Tržaški cesti 216 v Ljubljani, telefonsko na       051 621 777 ali na e-mail naslovu Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

V kolikor želite, lahko preverbo serijske številke vašega otroškega avtosedeža Recaro Optia oz. morebitno nadaljnjo urejanje zamenjave opravimo v vašem imenu mi.

Cenjenim strankam se opravičujemo za morebitne neprijetnosti, ki bi jih utrpeli zaradi programa zamenjave in se vam zahvaljujemo za vaše razumevanje.

 

Austauschaktion Optia teaser 16 9 900x506 16eec7e1recaro seriennummer

Spletna stran uporablja piškotke. Z uporabo piškotkov omogočamo boljšo uporabniško izkušnjo Več o piškotkih