Darilni boni


so odlična rešitev za trenutek, ko ne najdete pravega darila ali ko ste čakali z nakupom do zadnje minute.
Darilni boni, unovčljivi v našem razstavno prodajnem salonu so popolna darila za družino, prijatelje ali sodelavce.

Na voljo so v našem RECARO centru, lahko pa vam jih po dogovoru pošljemo tudi po pošti. Naročite jih lahko kadarkoli na elektronskem naslovu: info@recaro-slovenija.si  ali na tel.: 01 51 71 510.
Vrednost darilnega bona je zaokrožena na 10 €, veljavnost pa je časovno neomejena, zato lahko obdarovana oseba darilni bon unovči kadarkoli.
Odlično darilo za tistega, ki darilni bon podarja in tistega, ki ga prejme!

Otroški avtosedeži in vozički za otroke s posebnimi potrebami
Da bi se tudi otroci s posebnimi potrebami med vožnjo v avtomobilu ali na sprehodu z vozičkom vozili varno in udobno skrbi nemško podjetje Thomashilfen, katerega zastopamo na slovenskem trgu. Thomashilfen prilagojuje otroške avtosedeže RECARO, da le ti ustrezajo vsem potrebam otrok ter izdeluje otroške vozičke, ki so ne le udobni in prilagojeni, temveč tudi lahki in enostavni za rokovanje. Več o programu za otroke s posebnimi potrebami si lahko preberete na: http://www.bob-cenca.si/index.php/sl/mapa


Plačilo na obroke
Našim kupcem nudimo tudi možnost nakupa na obroke v našem RECARO centru RECARO za imetnike kartice Diners, Mastercard, Zlati Mastercard, Visa in Karanta:

  • od 2 do 6 enakih obrokov do višine zneska 500,00 €, oz. do 12 obrokov za znesek do 1.000,00 €, za znesek višji od 1.000,00 € pa do 24 obrokov
  • brez obresti, dodatnih stroškov in pridobivanja ter potrjevanja dokumentacije
  • obročni nakup se enostavno opravi z avtorizacijo kartice preko POS terminala
  • nakup na obroke ni možen za izdelke v akcijski ponudbi, oz. po dogovoru

Možnost individualnega svetovanja
Otroški avtosedež je izdelek, za katerega ni dovolj, da je lep in udoben. Mora biti tudi varen – kar pomeni: kvaliteten in pravilno pritrjen avtosedež v avto ter pravilno pripet otrok v avtosedež. Da se starši o vsem natančno poučite, vam nudimo možnost individualnega svetovanja, kjer vam naši strokovnjaki razložijo in pokažejo funkcije avtosedeža, pokažejo crash teste in montirajo avtosedež v vaš avtomobil.

Ker pa razumemo, da v pomanjkanju časa, natrpanem urniku in ostalih obveznostih enostavno lahko ne najdete časa za obisk našega RECARO centra v uradnem času odprtja, vam zato nudimo tudi možnost svetovanja izven delovnega časa.

Za tovrsten obisk vas vljudno prosimo, da nas predhodno pokličete na tel. 01 51 71 510 ali 051 621 777, da se dogovorimo o terminu.