Plačilo na obroke

Našim kupcem nudimo tudi možnost nakupa na obroke v našem RECARO centru RECARO za imetnike kartice Diners, Mastercard, Zlati Mastercard, Visa in Karanta:

  • od 2 do 6 enakih obrokov do višine zneska 500,00 €, oz. do 12 obrokov za znesek do 1.000,00 €, za znesek višji od 1.000,00 € pa do 24 obrokov
  • brez obresti, dodatnih stroškov in pridobivanja ter potrjevanja dokumentacije
  • obročni nakup se enostavno opravi z avtorizacijo kartice preko POS terminala
  • nakup na obroke ni možen za izdelke v akcijski ponudbi, oz. po dogovoru

Možnost individualnega svetovanja
Otroški avtosedež je izdelek, za katerega ni dovolj, da je lep in udoben. Mora biti tudi varen – kar pomeni: kvaliteten in pravilno pritrjen avtosedež v avto ter pravilno pripet otrok v avtosedež. Da se starši o vsem natančno poučite, vam nudimo možnost individualnega svetovanja, kjer vam naši strokovnjaki razložijo in pokažejo funkcije avtosedeža, pokažejo crash teste in montirajo avtosedež v vaš avtomobil.

Ker pa razumemo, da v pomanjkanju časa, natrpanem urniku in ostalih obveznostih enostavno lahko ne najdete časa za obisk našega RECARO centra v uradnem času odprtja, vam zato nudimo tudi možnost svetovanja izven delovnega časa.

Za tovrsten obisk vas vljudno prosimo, da nas predhodno pokličete na tel. 01 51 71 510 ali 051 621 777, da se dogovorimo o terminu.