RECARO

  Official partner SLOVENIJA

RECARO
Official partner SLOVENIJA

O nas

Naši začetki segajo v leto 1985, ko smo začeli z izdelavo športnih avtosedežev BOB, leta 1988 pa tudi z izdelavo otroških avtosedežev BOB. Do leta 1996 smo celotne sedeže izdelovali v Sloveniji, takrat pa smo zaradi novih evropskih homologacijskih zahtev in majhnega slovenskega trga povezali z nemškim podjetjem Storchenmühle. Z letom 2004  sta se združili dve vrhunski podjetji STORCHENMÜHLE in RECARO pod novim imenom RECARO Child Safety, z vizijo in namenom izdelovati svetovno najboljše avtosedeže za otroke.

RECARO si je prestižno ime zagotovil v več kot sto letih svojega delovanja. Še posebej velik sloves žanje med ljubitelji hitrosti in športnih avtomobilov, saj je z njihovimi sedeži opremljena cela vrsta dirkalnih in športnih avtov. Z rastjo podjetja je RECARO širil tudi število različnih proizvodov in tako, na primer, na njihove sedeže pogosto sedemo tudi na letalih.

2007 smo postali predstavniki RECARO Holdinga za Slovenijo, z letom 2019 pa tudi za Hrvaško.

2016 smo odprli prvi RECARO center na Tržaški 216 v Ljubljani (tudi prvi tovrstni specializirani RECARO center v Evropi), kjer lahko vidite in preizkusite različne modele avtosedežev za osebne avtomobile (ergonomsko-ortopedske, športne-tuning in dirkalne), celoten program otroških avtosedežev in vozičkov, prilagojene otroške avtosedeže za otroke s posebnimi potrebami, sedeže za pisarne in sedeže za posebne namene.

V našem centru je poleg celotnega programa RECARO možno dobiti tudi priznane otroške vozičke iCandy, nosilke Ergobaby, otroške vozičke in previjalne torbe angleške znamke BabaBing, otroško opremo vrhunske nemške kvalitete Pinolino in svetovno znane poganjalčke Cruzee.

Center varne mobilnosti RECARO je opremljen tudi z igralnim kotičkom za najmlajše s kakovostnimi didaktičnimi igračkami ter toaletnim prostorom s kotičkom za previjanje.

Za vse naše stranke je na voljo dovolj parkirnih mest pred in ob poslovni stavbi ter dodatno parkirno mesto za hitro in najlažjo namestitev kupljenega otroškega avtosedeža v strankin avtomobil.

Kje smo?

 

RECARO center Ljubljana
Tržaška 216, Ljubljana
Tel.: 01 51 71 510
e- mail: info@recaro-slovenija.si

GPS koordinate: N 46°2’1”- E 14°27’8”

Delovni čas:
Ponedeljek, torek, četrtek in petek: od 9. do 17. ure
Sreda: od 9. do 19. ure
Vsaka prva sobota v mesecu: od 9. do 13. ure

Kako do nas?

Najdete nas v Ljubljani na Tržaški cesti 216, (Ljubljana – Dolgi Most).
Ljubljansko obvoznico zapustite pri izvozu Ljubljana zahod (Vič) in zavijete levo proti Brezovici. Po približno 500 m vožnje po Tržaški cesti zavijete desno (prva ulica za avtobusnim postajališčem 6B). Poslovna stavba RECARO je bele barve, pred njo so trije drogovi z zastavami RECARO.

Če prihajate s Primorske, potem zapustite avtocesto na izvozu Brezovica in zavijte desno na Tržaško cesto proti Ljubljani. Po približno 1 km vožnje po Tržaški cesti zavijte levo pred belo poslovno stavbo RECARO.

Parkirate lahko ob poslopju, prostor za namestitev je tik ob vhodu v RECARO center s Tržaške ceste.

Splošni podatki:

ČENČA d.o.o.
Novovaška cesta 83
4226 ŽIRI
Telefon: 051 621 777
Elektronski naslov: info@recaro-slovenija.si

Identifikacijska številka za DDV: SI42095913
Matična številka: 8098255
Družba je registrirana pri Temeljnem sodišču v Kranju, št. vložka 2017/48757
Poslovni račun NLB: SI56 0209 3026 2541 240

Avtorska zaščita:      
Vse vsebine, ki so objavljene na spletni strani https://www.recaro-slovenija.si so last podjetja Čenča d.o.o., Novovaška cesta 83, 4226 Žiri.
Vsa avtorska dela so zaščitena že z nastankom in jih ni potrebno posebej označevati. Prepovedana je reprodukcija, distribucija, spreminjanje, javno prikazovanje in predvajanje ter ostale oblike izkoriščanja avtorskega dela.
Avtorsko pravno zaščitene vsebine je dovoljeno uporabljati zgolj za zasebne namene, oziroma s pisnim privoljenjem podjetja Čenča d.o.o..