Posebna področja uporabe

ODLIČNO SEDENJE!

Posebna področja uporabe

ODLIČNO SEDENJE!

Pisarniški stoli

SEDETI SPROŠČENO IN UŽIVATI USPEH.


Mnogo let izkušenj na avtomobilskem področju – v dizajnu, ergonomiji in kakovosti so bili odločilni agrumenti v RECARO Automotive Seating, da svoje RECARO izdelke uporabijo tudi v pisarni. Pisarniški stoli RECARO se popolno ujemajo z uporabnikovimi zahtevami v njegovem delovnem okolju: v stol vgrajen nihajni sistem, ki se ga nastavlja glede na težo sedečega in zagotavlja dinamično sedenje; nastavljivi položaji sedenja, ki stimulirajo cirkulacijo krvi in tako pomagajo pri splošnem dobrem psihičnem in mentalnem počutju; ergonomsko oblikovano oblazinjenje z višjim hrbtnim naslonjalom, ki omogočajo naraven položaj hrbtenice; globok sedežni del, ki zagotavlja optimalno podporo zgornjega dela nog; in končno, ker je pomemben tudi izgled, so RECARO pisarniški stoli atraktivnega izgleda in prepričajo tudi z visokokakovostnimi prevlekami. 

Za nadaljne informacije se prosimo obrnite na info@recaro-slovenija.si

Stoli 24/7

SEDETI DOBRO TUDI PRI DOLGOTRAJNEM SEDENJU

 

RECARO Guard – sedež, ki se popolnoma prilagodi uporabniku. Idealen je za 24-urno sedenje v kontrolnih in nadzornih centrih. Ljudje, ki morajo zaradi svoje narave dela sedeti po več ur hkrati in obenem ostati na svojem delovnem mestu fizično in psihično zbrani, imajo najvišje zahteve pri izboru stola. 

Zahvaljujoč svoji inteligentni zasnovi, ima RECARO Guard idealno ergonomsko obliko, hkrati pa omogoča vrsto možnosti nastavitev, ki nudijo popolno udobje. Odločilna lastnost je med drugim tudi nastavljiva podpora ledvenega dela hrbtenice – RECARO Airmatic. Nastavitev višine in naklona vzglavnika ter naklona hrbtišča prav tako doprinesejo k dobremu počutju uporabnika.

Dodatne prednosti RECARO Guard sedeža so nastavljiv naklon celotnega sedeža in funkcija nihanja sedeža, ki se nastavlja glede na težo uporabnika.

Še posebej stabilno podnožje poskrbi za to, da se sedež ne more prevrniti, tudi če je naklon hrbtišča nagnjen nazaj.

Za nadaljne informacije se prosimo obrnite na info@recaro-slovenija.si

Sedeži za komercialna vozila

OBČUTITE RAZLIKO.

Pri RECARU je človek vedno v središču pozornosti pri snovanju izdelkov. V naši zgodovini, ki teče že več kot 110 let, se naše izkušnje, strokovno znanje in zaupanje odražajo v vseh pogledih mobilnega sedenja – zato so naši izdelki tako edinstveni.

RECARO vozniški sedeži za tovorna vozila in avtobuse so delovna mesta, ki ustrezajo najvišjim potrebam: nudijo vse nastavitve sedeža, ki omogočajo optimalno prilagoditev potrebam vsakega posameznika. Z našimi vozniškimi sedeži za komercialna vozila imamo le en cilj: profesionalnim voznikom omogočiti bolj udobno in sproščeno življenje za volanom. Pridružite se in občutite razliko.

Za nadaljne informacije se prosimo obrnite na info@recaro-slovenija.si

 

Stadion sedeži

PRISOTNI TUDI NA STADIONIH.

Tudi mnogi nogometni navdušenci po celotni Evropi poznajo znamko RECARO: njihovi favoriti sedijo na trenerskih in igralskih klopeh na zanje posebej prirejenih RECARO športnih sedežih. Prvič so bili sedeži uporabljeni za tak namen v letu 1994, ko je 1. FC Kaiserlautern kot prvi naročil po meri narejene sedeže v močno rdeči barvi. Ideja, ki so ji zavidali mnogi drugi klubi: in tako danes več kot 70 profesionalnih klubov po vsem svetu (med drugimi Borussia Dortmund in Real Madrid) uporabljajo RECARO sedeže za svoje igralce in trenerje. Igralci pravijo, da so s sedeži zelo zadovoljni, saj je sedenje enako avtomobilskemu sedežu, ki nudi vse udobje.

Za nadaljne informacije se prosimo obrnite na info@recaro-slovenija.si

 

Maritime sedeži

Z RECARO V PRAVI SMERI TUDI NA VODI

Z RECARO Maritime sedeži – krmilnimi sedeži za čolne in jahte – skiperji uživajo veliko udobje in pravo ergonomijo na vodni gladini. Dolgoletne izkušnje RECARO Automotive so služile pri razvoju maritime sedežev SUN MARINE SEATS, licenčnega partnerja za to zvrst sedežev.

Sedeži, izdelani v SUN MARINE SEATS in uporabljeni za maritime program, imajo dovoljenje s strani RECARA .

RECARO postavlja standarde v avtomobilskem sedenju že več desetletij: program sedežev v sedanjosti in za prihodnost temelji na dizajnu, ergonomiji in udobju, kot tudi na inovacijah, ročni izdelavi in premium kvaliteti.

V tem pogledu prepričajo tudi RECARO Maritime Seats s svojim atraktivnim izgledom, ergonomskimi lastnostmi in visoko kakovostjo materialov. Krmilni sedeži so hkrati zelo trpežni.

Sun Marine Seats, RECARO licenčni partner, upošteva tudi individualne želje pri izdelavi: sedeži so na voljo s podaljšljivim sedežnim delom sedeža, ledveno podporo in nastavljivim naslonom za noge, kot tudi z električno nastavitvijo.

Za nadaljne informacije se prosimo obrnite na info@recaro-slovenija.si