recaro monza nova is 1

Untitled 6recaro monza nova is advancedsideprotectionrecaro monza nova is fangkoerper gesamtrecaro monza nova is kopfstuetze verstellbarrecaro monza nova is lautsprecher recaro monza nova is mp3 player tascherecaro monza nova is offen ohne fangkoerperrecaro monza nova is seatfixrecaro monza nova is seite ohne fangkoerperrecaro monza nova is seatfixrecaro monza nova is seite ohne fangkoerperrecaro monza nova is seite verstellungen ohne fangkoerper

 
 

9 - 36 kg | od 9 mesecev do 12 let | Skupina I+II+III


Monza Nova IS

 

Monza Nova IS je sedež, ki ponuja vrsto prednosti: med drugim ga lahko uporabljamo daljše obdobje, ima varnostno mizico (skupina I) in RECARO Sound Sistem, bil pa je tudi nagrajen kot ''najboljši v svojem razredu'' na testu ADAC/AMZS/Stiftung Warentest (izdaja 6/2013).

 
  0015 RECARO Monza Nova IS ADAC a8de82a2
 
 
 
 
trgovina logo

 


 

icon 3 point belt blackicon advanced side protection blackicon air circulation system blackicon ece blackicon sound system blackicon impact shield blackicon seatfix black

Podrobnosti o izdelku

 

 

 

  • Varnostna mizica absorbira sile, ki nastanejo ob trku in tako zmanjša možnost poškodb otroka (skupina I)

  • Dodatna napredna stranska zaščita (ASP) zagotavlja še posebej učinkovito zaščito v primeru stranskega trka

  • Napihljiv vzglavnik s posebnim gumijastim balonom poskrbi za varnejše in udobnejše spanje vašega otroka. Glava med spanjem ne zaniha naprej in ostane v varnem predelu vzglavnika sedeža

  • Vgrajeni Seatfix priključki, ki zagotavljajo stabilnost sedeža v avtomobilu

 

 

 

  • Zračne prevleke in izvrstna podpora telesu in udobje sedenja, ki ga zagotavlja ergonomska pena, ki jo RECARO uporablja pri izdelavni avtomobilskih sedežev

  • Edinstven RECARO prezračevalni sistem (ACS) skrbi za optimalno cirkulacijo zraka

  • 11-kratna višinska prilagoditev vzglavnika

  • Poseben RECARO Sound sistem: v sedež vgrajeni zvočniki in MP3 priključek za individualni avdio program – otrok tako uživa v poslušanju svoje glasbe ali pravljice, brez da bi motil druge potnike v avtomobilu. Hkrati ga zvočniki spodbudijo, da drži glavo v vzglavnem delu sedeža in se ne nagiba naprej.

 

 

 

 

 

 

Barve

recaro monza nova is carbonblack 1

Carbon Black

recaro monza nova is powerberry 1

Power Bery

 

recaro monza nova is aluminiumgrey 1

Aluminium Grey

recaro monza nova is indyred

Indy Red

 

recaro monza nova is dakarsand 1

Dakar Sand

recaro monza nova is racingred

Racing Red

recaro monza nova is xenonblue 1

Xenon Blue

recaro monza nova is performanceblack 1

Performance Black

 
Dodatki

Vsi modeli otroških avtosedežev RECARO ustrezajo standardu ECE R44/04 ali standardu ECE R129 – i-Size. Hkrati so testirani tudi na neodvisnih testiranjih varnosti otroških avtosedežev ADAC/AMZS/Stiftung Warentest, kjer dosegajo odlične rezultate kljub veliko strožjim predpisom in zahtevnejšim protokolom testiranja. 

ustreznost vozil monza nova is

Prenosi in navodila

 

> Manual-Monza-Nova-IS-EU01.pdf

 

> Manual-Monza-Nova-IS-EU02.pdf

 border top1

 

GARANCIJA


Naša vizija je, da otroci v avtosedežih RECARO, ki jih namestimo v našem RECARO centru ob morebitni prometni nesreči ne bodo resno poškodovani!

Zato vam priporočamo, da se za nakup otroškega avtosedeža RECARO oglasite v RECARO centru na Tržaški cesti 216 v Ljubljani, kjer vas naši strokovni svetovalci ob nakupu sedeža poučijo o njegovi pravilni uporabi in vam vaš novi izbrani RECARO avtosedež tudi namestijo v vaš avtomobil, če želite.

Vsak pri nas kupljen otroški avtosedež ali voziček RECARO ima veljavno garancijo, ki jo prejmete skupaj z računom. Za izdelke RECARO, kupljene v tujih in tudi nekaterih slovenskih spletnih trgovinah, ki niso naš pooblaščeni RECARO partner, uveljavljanje garancije pri nas kot uradnem zastopniku za RECARO v Sloveniji žal ni možno.

 

Spletna stran uporablja piškotke. Z uporabo piškotkov omogočamo boljšo uporabniško izkušnjo Več o piškotkih